Ontspan, Herstel & Geniet

Zet jij jezelf vaak op de tweede plaats?

Denk jij vaak eerst aan een ander? En kom jij zelf daarna pas? Voel jij je vaak moe en gespannen? En weet je eigenlijk wel dat het hoog tijd is voor een pas op de plaats, maar stel je die steeds uit? Daar heb je nu toch écht geen tijd voor! En natuurlijk is dat een slecht excuus. Dat weet je zelf ook wel. Toch lukt het je maar niet om goed voor jezelf te gaan zorgen. En eigenlijk baal je daar ontzettend van.

Eerlijk is eerlijk!

Je weet dus dat het anders zou moeten, anders zou kunnen. Maar eerlijk is eerlijk; alleen krijg je het niet voor elkaar. En is dat erg? NEE! Totaal niet. Wij vrouwen denken vaak dat we alles alleen moeten oplossen, maar niets is minder waar. Waarom moeilijk doen als het ook samen kan?

Ont-stress voor succes!

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om uit de ‘stress-stand’ te komen (met alle gevolgen van dien, geloof me!) Je lichaam weet simpelweg niet meer hóe. Speciaal hiervoor heb ik een traject ontwikkeld dat zich volledig richt op ontspannen, herstellen én genieten. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees hieronder meer!

In dit traject leer je…

Een betere balans te vinden tussen spanning en ontspanning.
Dat je lichaam je iets te zeggen heeft. Ga jij luisteren?
Je thuis te voelen in je eigen lichaam.
Hoe fijn het is om jezelf een ontspanmoment te gunnen!
De kracht van ontvangen kennen.
Hoe jij op een simpele manier je batterij weer op kunt laden.

Fall in love with taking care of yourself

Ontspan, Herstel & Geniet is voor vrouwen die…

Een onderneming hebben óf ondernemend zijn
Vaak moe zijn van hard werken en zorgen
Veel spanning ervaren in hun lijf
Onrustig of slecht slapen en veel piekeren
Last hebben van spanningshoofdpijn
Klaar zijn met dat keiharde werken
Ergens diep van binnen voelen dat het anders kan
De behoefte hebben aan een nu-even-helemaal-voor-mij-moment!

Wie is Liesbeth?

Al ruim 15 jaar werk ik als shiatsu therapeut en coach. Ik ken de kracht van ontspanning als geen ander en heb gezien en ervaren hoe klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen als het lichaam ontspant. Niet alleen je fysieke klachten verminderen – hoofdpijn, schouderklachten, slaapproblemen en menstruatieklachten. De ontspanning heeft ook een direct effect op je geest. Je denken wordt helderder en je stopt met piekeren. Je zit beter in je vel en bedenkt oplossingen en ideeën waar je nooit eerder aan gedacht had. Er ontstaat een heerlijk gevoel van flow!

Een stevige basis

Wil jij vanuit flow werken én leven? Dit traject geeft je een stevige basis én het is ook gewoon genieten! Hoe fijn is dat?

Ieder traject begint met een intakegesprek omdat ik pas kwaliteit kan leveren als wij een klik hebben. Zo hoef je niet meteen ja te zeggen tegen het hele traject en kunnen we beide kijken of mijn werkwijze aansluit bij jouw hulpvraag.

Praktische info

€ 375 exclusief btw (betaling in termijnen is mogelijk in overleg)

Dit is inclusief:

  • Intakesessie.
  • 5 sessies van 1,5 uur: shiatsumassage + coaching.
  • Al mijn kennis en ervaring die ik met je deel.
  • Effectieve (massage) oefeningen om thuis te doen.
  • Thuisopdrachten: ontspanning en mindset oefeningen (o.a. affirmaties)

Mocht je na de intake besluiten dat je toch niet verder wilt, dan betaal je eenmalig € 90 ex btw voor dit eerste consult.

In mijn praktijk in Assen, of buiten (wandelcoaching). Als je het prettig vindt om in je eigen omgeving te werken, dan kunnen we dat in overleg plannen.

Dit is een individueel traject en kan dus starten op ieder gewenst moment. Samen plannen we vooraf onze 5 maanden samen in.

Heb je interesse?

Dit super mooie aanbod is tijdelijk. En eerlijk gezegd weet ik niet hoelang ik het nog voor deze prijs aanbied. Dus voel jij dat het nu tijd is om goed voor jezelf te gaan zorgen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter, dan neem ik snel contact met je op.

Hopelijk tot snel!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.