5-maanden programma

♥ in Bedrijf

Ken je dat?

Je hebt de hele dag gewerkt, komt thuis en de was staat er nog. De kinderen moeten naar sport en oh ja, de boodschappen moeten ook nog gedaan worden. Daarna maar snel even koken. En dan straks even tijd voor mij… Maar als je dan eindelijk zit op die bank, dan voel je je moe. Voordat je het weet hang je onderuit met een reep chocola voor de TV.

Hoelang zeg jij al, nog even dit en dan zorg ik voor mezelf? Of ligt jouw focus vooral op zorgen voor anderen en vergeet je hierbij dikwijls jezelf? Zonde! Want jij bent het hart van je bedrijf. En als dat hart klopt, is dat voor iedereen beter. Allereerst voor jou zelf! Dus hoog tijd om super goed voor jezelf te gaan zorgen.

In dit 5-maanden programma ♥ in Bedrijf staat selfcare centraal. Ik neem je mee door de 5 fasen van verandering. Benieuwd welke dit zijn? Hieronder lees je meer…

5 fases van verandering

In deze fase leer je hoe je zorg kunt dragen voor je eigen energieniveau.

De kernvraag is: Wat voedt mij / geeft mij energie en wat niet?

Wat hierbij heel belangrijk is, is leren kijken naar je eigen lichaam. Hoe kijk jij? Welke oordelen heb je over je lichaam?

Je bouwt een nieuwe relatie op met je lichaam en ontdekt dat je lichaam een vriend is en geen vijand. Heb jij zin om met haar de samenwerking aan te gaan? Ze heeft je zo veel te vertellen! Je zult versteld staan hoe blij je lichaam hier van wordt. En als cadeautje ga jij ook nog eens méér genieten en ervaar je leer levenslust. Je zult verbaasd zijn waar je dan toe in staat bent!

Stress is één van de grootste oorzaken van ziekte en burn-out. We gaan samen aan de slag met het loslaten van overmatige stress (een beetje stress is best gezond hoor;-)) In de vorige fase heb je hiervoor een mooie basis gelegd. Nu gaan we nog dieper aan de slag met loslaten van overtuigingen en de daarbij horende overmatige (spier)spanning die niet (meer) bij jou hoort.

De kernvraag in deze fase is: Wat is het goud van mijn ervaringen en wat mag ik nu loslaten?

Vanuit het loslaten ontstaat er helderheid over de weg die jij te gaan hebt. En dan bedoel ik jouw natuurlijke weg – niet die je geleerd hebt van anderen! Deze fase vraagt van jou de moed om het even niet te weten. Durf jij te luisteren naar wat er écht leeft in jou, zonder meteen daarmee aan de slag te gaan? Gun jezelf nu een tijd van bezinning en herstel. Nu is de tijd om je batterij weer op te laden, zodat je straks alle energie hebt voor de volgende fase.

De kernvraag in deze fase is: Wat wil ik werkelijk en durf ik te vertrouwen op dit diepe weten?

De voorgaande fase heeft ervoor gezorgd dat je batterij weer is opgeladen. Vanuit de diepte ontstaat weer wat nieuws. Tijdens deze fase ga je jouw vrije stroom volgen. Je gaat spelen met gedachten, vormen en mogelijkheden. Niks hoeft nog perfect of af.

De kernvraag in deze fase is: Durf jij te spelen? Ik nodig je uit…

Deze fase gaat over jouw vuur, dat waar je blij van wordt, jouw missie of bijdrage; het hart in je bedrijf. Wie ben jij en wat doe je als je echt je hart zou volgen?
Het volgen van je vuur, maar dan natuurlijk wel zonder opgebrand te raken.
Je hebt alle voorgaande fasen doorlopen. Nu is het tijd om onbeschaamd jezelf te zijn, precies zoals je bent! Je stopt met zo je best te doen. En pfoeh zeg, dat scheelt bakken verspilde energie!
Wie ben jij als je kiest voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, i.p.v. de angst om niet mooi genoeg, niet spontaan genoeg, niet  leuk genoeg, of niet waardevol genoeg te zijn?
Jij staat in één lijn met je verlangens en kunt je makkelijk verbinden met anderen. Mensen voelen dat je echt en integer bent en dat maakt je onweerstaanbaar.
Jouw succes komt niet door trucjes, maar van binnenuit!

De kernvraag in deze fase is: Ga jij jouw unieke bijdrage leveren en hierdoor anderen inspireren dat ook te doen?

In dit traject leer je…

Inzicht te krijgen in jouw beperkende denkpatronen en gewoonten
Te voelen wat waar is voor jou
Effectiever omgaan met verandering
Je thuis te voelen bij jezelf én in je lichaam
Te luisteren naar de taal van je lichaam
Hoe je op een simpele manier je batterij kunt opladen
Hoe (negatieve) emoties je kunnen helpen
Hoe je kunt dealen met stress & stressrelease
Hoe fijn het is om écht jezelf te zijn!

Het ♥ van je bedrijf ben jij!

♥ in Bedrijf is voor vrouwen die…

Een onderneming hebben óf ondernemend zijn
Een leidinggevende functie hebben
Last hebben van stressklachten
Klaar zijn met dat keiharde werken
Verlangen naar een betere relatie met hun lichaam
Nu eindelijk willen gaan voor wat ze écht graag willen
Verlangen naar werken en leven vanuit ontspanning en plezier
Diep van binnen voelen dat het anders kan

In dit traject mag jij helemaal jezelf zijn. Waarom? Omdat jouw bijdrage écht nodig is. We hebben in deze tijd ondernemers en leidinggevenden nodig die op durven te staan. Hun eigen geluid durven te laten horen. Die anders durven te zijn. Die voelen wie ze zijn en vanuit hier hun unieke bijdrage willen leveren aan de wereld en zo een inspirator zijn voor anderen.

Durf jij het aan? Ik loop graag een stukje met je mee!

Praktische info

€ 1250 exclusief btw (betaling in termijnen is mogelijk in overleg)

Dit is inclusief:

  • Uitgebreide intake van 1,5 uur *
  • 10 coachsessies van 90 minuten (inclusief massage momenten)
  • Flowkalender waarin je makkelijk jouw eigen natuurlijke ritme kan tracken
  • Zelfmassage en oefeningen om thuis zelf te doen.

Mocht je na de intake besluiten dat je niet verder wilt, dan betaal je eenmalig €135 ex btw voor dit eerste consult.

In mijn praktijk in Assen, of buiten (wandelcoaching). Als je het prettig vindt om in je eigen omgeving te werken, dan kunnen we dat in overleg plannen.

Dit is een individueel traject en kan dus starten op ieder gewenst moment. Samen plannen we vooraf onze 5 maanden samen in.

Heb je interesse?

Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ook als je je direct wilt inschrijven, ben je van harte welkom om je gegevens hier achter te laten.

Tot ziens!
Een hartelijke groet, Liesbeth

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.